Nye grønne skatt trussel i strømregninger ‘deal’ ved Abney and Abney Associates Green Solutions

Nye skatter å betale for miljømessige ordninger blir vurdert som del av en avtale å kutte hushold energiregninger, det kan avsløres.

 

Skattyteren ville betale regningen for to av de "grønne" ordningene, som for tiden betales for gjennom en avgift på gass og elektrisitet regninger.

 

Den store energileverandører har gjentatte ganger fortalt ministrene avgifter presser opp regninger, for som de og regjeringen har vært sterkt kritisert.

 

Senior toryene har hatt samtaler med selskaper og tror de har sikret avtale som hvis den største levy, energi selskaper forpliktelse (ECO), er fjernet, umiddelbar kutt i prisene på opptil sju prosent vil bli annonsert.

 

En avtale kan bli truffet i tide til å bli annonsert så tidlig som neste måned, slik at en gjennomsnittlig besparelse på så mye som £75 en husholdning.

 

Men Ed Davey, Liberal demokrat Energy sekretær, sa den grønne ordninger måtte bo- og signalisert at de kunne få betalt for gjennom skatt.

 

Han fortalte The Telegraph at han var glad for å ha en "debatt" om hvordan grønn energi politikk ble finansiert. Han sa: "vi kan kanskje finne andre måter å betale dem. Det kan være måter og midler."

 

Flyttingen av Lib Dems betyr at George Osborne enten må øke skattene eller finne penger til å betale for ordningen, ventet å koste £1,3 milliarder neste år, fra allerede under press offentlige midler gjennom flere kutt eller låne.

 

Kilde link